Rob's Apartments Curacao
Voor accommodaties & auto's
 
 
 

Gastenboek

Rivanny en Laura King
30-11-23 13:28:37
In november naar curaçao geweest voor 3 weken via een familielid van mij heb ik contact gezocht bij Rob, via WhatsApp alles netjes kunnen regelen en hield hij mij op de hoogte van alles, we zijn door Rob opgehaald van het vliegveld en kregen er gelijk een aangenaam gevoel bij. Eenmaal bij het huis aangekomen werden wij door Rob rondgeleid, alles was super mooi en we zaten in een super fijne rustige buurt. Rob en zijn vrouw Sara zijn echt een top stel als je hulp nodig hebt staan ze gelijk voor je klaar, wij waren zeer tevreden en gaan zeker vaker naar jullie toe,

Rob en Sara bedankt voor de gastvrijheid en we hebben een hele leuke tijd gehad bij jullie, tot de volgende keer
Maxim & Marjelle Leijdekker
07-10-23 11:46:57
We hebben van 9 tot 27 september 2023 het bovenste appartement en een auto bij Rob & Sarah gehuurd. Wat hebben we een top tijd gehad. Rob en Sarah zijn 2 hartelijke, vriendelijke en gastvrije mensen. Bijna niks is teveel.
Het appartement
Het appartement is top en staat in een rustige niet toeristische wijk (Haneberg). Goede uitvalbasis om zowel naar de oostpunt als naar de westpunt te gaan, maar ook Jan Tiel is op korte afstand. Het zwembad is lekker vooral als je een dagje de toerist hebt uitgehangen om daarna nog even te plonsen.
Wat ook luxe is dat je wordt opgehaald en ook weer naar de luchthaven wordt gebracht.

Wij komen zeker terug een echte aanrader dus.
Maxim & Marjelle
Amara Cijntje
06-09-21 16:25:06
Van 01-08-21 tot 13-08-2021 een appartment op de bovenste verdieping bij Rob gehuurd. Het appartement bevind zich in een mooie, rustige en zeer veilige omgeving, dat gaf ons een fijn gevoel. Het appartement ziet er goed uit, is modern uitgerust en word goed onderhouden. Mijn gezin heeft erg genoten van de aanwezige faciliteiten met name het zwembad en netflix niet te vergeten. Rob ik wil je namens mijn gezin hartelijke danken voor je gastvrijheid en tot de volgende keer. Wat mij betreft een Top locatie; als ik een cijfer zou moeten geven dan krijgt deze locatie van mij dikke 10.
.
18-07-21 04:35:37
Kevin Engelen
16-12-18 20:19:39
Elk jaar komen wij op Curacao en huren onze auto bij Rob. Hij is te vertrouwen, eerlijk, gezellig en staat altijd voor je klaar. Auto’s zijn prima in orde en rijden zoals het hoort. Ik kan wel zeggen dat Rob ondertussen een goede vriend is geworden. Mijn collega’s stuur ik altijd naar Rob voor een auto als zij Curacao bezoeken. Iedereen is blij met Rob en zijn broer Fidel!
Tonen: 5  10